Over ons

Wij houden van Back to Basic!

Rijschool Teunissen heeft een werkgebied in de driehoek Wierden, Almelo en Vriezenveen. Wij willen jou op een leuke en effectieve manier leren om een verantwoordelijke bestuurder te worden. Door op een snelle, betaalbare en vooral eerlijke manier je rijbewijs te halen, bieden wij waar voor je geld.

Wij onderscheiden ons door geen mooie verkoop praatjes te houden, wij bieden helder en eerlijk onze producten en diensten aan. Je zit niet vast aan een bepaald aantal lessen of een achteraf nog hoge rekening die je op een blaadje gepresenteerd krijgt.

Wie zij wij

De Rijschool bestaat sinds 1996 en het is allemaal begonnen aan het Vincent van Gogh plein te Almelo. De Rijschool werd gerund vanuit een appartement waar destijds de theorielessen nog werden gegeven in een slaapkamer. Na een jaar of twee is de Rijschool noodgedwongen verhuisd naar de Ootmarsumsestraat te Almelo met als voordeel parkeergelegenheid en een groter theorielokaal met eigen ingang.

De Rijschool bleef groeien en de theorielessen werden druk bezocht. Met als gevolg dat er een tweede auto en later een derde auto bij kwam, ook bood de rijschool een BE combinatie, ook wel de aanhangwagen genoemd. Na 5 jaar moest de Rijschool door gebrek aan ruimte weer een nieuw onderkomen zoeken namelijk aan de Beethovenlaan wat nu het huidige adres is van de Rijschool. Wij zijn uiteindelijk uitgegroeid tot een Rijschool met vele mogelijkheden. zes auto’s, een BE combinatie (aanhangwagen), tal van motoren, een ruim theorielokaal, een kantoor en een ruimte voor verkoop van motorkleding en accessoires. Echter hebben wij gemerkt dat wanneer de Rijschool groter werd het meer een “fabriek”aan het worden was. Daardoor kreeg tegen ons gevoel de kwantiteit de overhand.

Door al deze ervaringen is de Rijschool nu een stabiele onderneming geworden waarbij kwaliteit en plezier de grootste prioriteit heeft.  Om de kwaliteit, het contact met onze klanten en het plezier ook in de toekomst ook te waarborgen, hebben wij gekozen om de rijschool te laten krimpen. Het gaat ons tenslotte om de kwaliteit en niet om de kwantiteit.

De Rijschool bestaat momenteel uit twee auto’s, een ruim theorielokaal, een kantoor en ruimte voor verkoop van motor kleding en accessoires. En natuurlijk niet te vergeten drie ervaren instructeurs welke het slagingspercentage hoog houden.